Muldvarpebekæmpelse

I forårsmånederne vågner han-muldvarpe op fra vinterdvalen og begynder straks at grave gange i jorden. Det kender de fleste, idet det medfører nye muldvarpeskud i græsplænen. Muldvarpeskuddene ligger snart som perler på en snor, og det er disse skud, som haveejerens ofte gerne vil bekæmpe. Til muldvarpebekæmpelse findes der kun ét lovligt og anerkendt bekæmpelsesmiddel, nemlig det man kalder små ’pellets’, eller tabletter, der udskiller en bestemt gas. Dette bekæmpelsesmiddel kan også benyttes til bekæmpelse af mosegrise.

Muldvarpens formering

Muldvarpe får kun ét kuld unger om året, med typisk ca. 4 muldvarpeunger i hvert kuld. Det sker normalt sidst på sommeren. De små muldvarpeunger bliver i muldvarpemoderens gangsystem i de første par måneder, og de forlader først gangsystemet i august/september måned for at etablere sig i deres eget gangsystem. Dette er en af grundene til, at det ikke kan betale sig at bekæmpe muldvarpe i august/september, da de er meget territoriebeviste og jager andre indtrængende muldvarpe væk.

Bekæmpelse af Muldvarpe

Vi kan nu hos JSB bekæmpe muldvarpe hele året rundt. Vi har invisteret i den nyeste teknologi, indenfor muldvarpebekæmpelse, hvilket gør det muligt at gasse hele året rundt. (se video længere nede)

Det er yderst effektivt og med kontor imellem Aarhus og Silkeborg, rykker vi hurtigt ud i Randers, Herning, Horsens mm. ( Midtjylland ) – Kort sagt hele Jylland.

Hvis du har et muldvarpeproblem kan du altid ringe til os for at høre mere og få et uforpligtende tilbud. Ring på 22 30 80 85 allerede i dag..​

Telefon: 22 30 80 85​

Problem med muldvarper?

Har du problemer med muldvarper?
​- ring til os på tlf.: 22 30 80 85, eller udfyld formularen og bliv ringet op hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

​Jydsk Skadedyrsbekæmpelse

CVR: 20915978

KONTAKT OS

Tlf.:22 30 80 85

E-mail: post@j-sb.dk 

FIND VEJ

​Højgårdsvej 14

8464 Galten