Bekæmpelse af hvepse & gedehamse

​Det vi normalt betegner hvepse, er egentligt gedehamse – det er den korrekte betegnelse, idet navnet hveps også anvendes om en række andre insekter. Det ændrer dog ikke ved, at et såkaldt hvepsebo ofte er en stor gene. Heldigvis har vi stor erfaring med bekæmpelse af hvepse og deres bo. 

Mange forskellige afskygninger

Hvepseboet – eller hvepsereden – er ofte kugleformet og lavet af et karakteristisk papiragtigt materiale, og dets placering afhænger af arten. Der findes i Danmark 7 forskellige arter af gedehamse, og de ligner hinanden en del. Fælles er det sort-gule mønster og karakteristiske kropsform. Nogle arter foretrækker også at have boet i jorden, hvor de benytter f.eks. gamle musereder eller muldvarpegange, som de udvider. Et hvepsebo vokser igennem sommeren, og kulminerer ofte omkring august, hvor et bo kan indeholde flere tusinde individer.

Klassisk problem

Gedehamse er ofte mere et irritationsmoment end et egentligt skadedyr. Stik fra gedehamse kan dog være ret smertefulde, selvom det kun er sundhedsskadeligt, hvis man er overfølsomhed over for giften fra stikket. I private husholdninger, idrætsforeninger mv. er det derfor (frygten for) stik, som er en gene. I flere forskellige forretninger, f.eks. bager- og frugtforretninger, kan de dog ødelægge varerne.​

Bekæmpelse af hvepse

​Jydsk Skadedyrsbekæmpelse har ekspertisen i bekæmpelse af hvepse, uanset hvilken art og hvor boet sidder. Alt afhængigt af opgaven, anvender vi forskellige midler, og vi garanterer, at hvepseboet er dødt, når vi er færdige med opgaven. Vores største kundebase er i Midtjylland omkring Aarhus, Herning, Horsens, Skanderborg, Silkeborg og Randers, men vi leverer hvepsebekæmpelse til hele Jylland.

Ring i dag for at høre mere om, hvordan du kan slippe af med dit hvepseproblem på

70 666 873

Problem med hvepse / gedehamse?

Ring til os på tlf.: 

70 666 873

eller udfyld formularen og bliv ringet op hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt