Professionel borebillebekæmpelse

​Den almindelige borebille – også kaldet træorm – er et almindeligt problem, og i der er spor efter den i langt de fleste huse af ældre dato. Borebillen er udbredt på hele kloden, og specielt i Europa er den et hyppigt problem. Borebiller er typisk mellem 3 og 5 mm lange, og lever mellem juni og august. Billen lægger sine æg i sprækker i træ eller i gamle flyvehuller.

Problem for træet

Billens larver lever dog i op til et år, og det er larverne, der er det største problem, idet de borer flyvehuller, som oftest er 1-2 mm i diameter. Det ødelægger bygningens træ, hvilket på lang sigt kan være meget skadeligt for huset. Problemet kan ofte opdages ved drys fra larvernes huller både i væg og i gulv. Et borebilleangreb udvikles langsomt, men med de rette forhold kan bygningens træ blive fuldstændig ødelagt.

Bekæmpelse af borebiller

For at være sikker på, at slippe af med alle borebiller og larver, er det ofte en god idé at kontakte en professionel skadedyrsbekæmper. Jydsk Skadedyrsbekæmpelse har en stor erfaring med bekæmpelse af skadedyr i træet, hvilket giver dig en sikkerhed for, at problemet bliver udryddet helt. Samtidig giver vores ekspertise dig garanti for, at dit træ ikke bliver yderligere skadet ved behandlingen. Alle vores midler mod borebiller og træskadedyr er naturligvis miljøgodkendte.

Hør mere i dag

Det kan være svært at vurdere, om man rent faktisk har borebiller, men hvis du har en mistanke er du altid velkommen til at kontakte os. Med kontor mellem Herning, Horsens Randers, Silkeborg og Aarhus er vi perfekt placeret til at levere skadedyrsbekæmpelse til hele Jylland.

20 års garanti

Hos JSB tilbyder vi hele 20 års garanti på bekæmpelse af træskadedyr.

Ring i dag på 70 666 873 for en snak og et uforpligtende tilbud

Problem med borebiller?

​ring til os på tlf.:

70 666 873

eller udfyld formularen og bliv ringet op hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt