Hvordan slipper du af med kakerlakkerne?

Der findes over 3.500 forskellige kakerlakker i hele verden. 

Af de arter der forekommer herhjemme i Danmark, er det den orientalske, amerikanske, brunstribede og den tyske kakelak.

Hos fødevareproducenter, restauranter, bagere osv. er bekæmpelse af kakelakker et must.

Kakelakkerne ødelægger fødevarene ved at spise af dem og ved at forurene med deres ekskrementer.

Biologi:

Af huskakelakker er det typisk den tyske kakelak man støder på herhjemme.

De har veludviklet dækvinger og bliver 10-12mm lange. Kroppen er gul/brun med to mørke striber på brystskjoldet.

Den er også udstyret med flyvevinger, men det er meget sjældent at de benytter sig af dem.

Kakelakken er altædende. De er aktive om natten og gemmer sig i revner og sprækker om dagen. Man finder oftes kakelakker i nærheden af ovne, køleskabsmotorer og varmerør, da de foretrækker en temperatur mellem 25-30 C. Det er ligeledes vigtigt for dem at have adgang til vand.

Forebyggelse:

Det vigtigeste ved forbyggelse af kakerlakker, er at man gør vækst og livsbetingelserne så dårlige for dem som muligt. Det derfor vigtigt, at man får lukket af, de steder hvor de kan gemme sig

og steder hvor de kan kommer ind. Alt form for føde skal også opbevares i tætte beholdere.

Bekæmpelse af kakerlakker:

Vi har hos JSB de miljørigtige og effektive midler, der skal til for at bekæmpe et kakerlakkeangreb.

I de fleste tilfælde skal der laves en handlingsplan, da det kræves flere behandlinger.

Problem med kakerlakker?

ring til os på tlf.:

70 666 873

eller udfyld formularen og bliv ringet op hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt