Myrebekæmpelse

​Stiller du tit dig selv spørgsmålet: "Hvordan bekæmpes myrer?" og har du problemer med myrer i din have? Så har vi løsningen til dig. Vi har nemlig stor erfaring med myrebekæmpelse i byer som Aarhus, Silkeborg, Skanderborg, Horsens, Herning og Randers.

Myrer er et velkendt problem

Myrer i hus og have er et velkendt problem. Udvendigt langs soklen, i køkkenet eller på terrassen kan myrer være til stor irritation og noget man gerne vil være foruden. Det er heldigvis noget vi kan hjælpe jer med. Vi har erfaring med diverse løsninger til myrebekæmpelse der hurtigt og effektivt kan afværge problemet inden det udvikler sig.

Mange års erfaring med myrerbekæmpelse

Vi har i mange år hjulpet haveejere med myrebekæmpelse. Vi kender alle følelsen af at det kribler og krabler under havebordet på terrassen på en lun sommerdag, og irritationen ved ikke selv at kunne udføre myrebekæmpelsen.

Hvordan bekæmpes myrer?

Når vi skal bekæmpe myrer benytter vi os af spærrebælte metoden. Den fungerer således, at der ligges et spærrebælte ud af gift langs soklen udendørs og langs fodlisterne indendørs ved ydervæggene. På den måde skal myrerne krydse spærrebæltet af gift, for at få adgang til hjemmet. Idet myrerne kommer i berøring af giften dør de og i vil slippe af med plagen.

Mange metoder til myrebekæmpelse

Vi har forskellige løsninger alt efter jeres behov, så ring i dag og vi vil være behjælpelige.

Vi kører både til midtjyske byer som Herning, Horsens, Aarhus, Silkeborg, Skanderborg og Randers, for at hjælpe dig med myrebekæmpelse, ligesom vi dækker resten af Jylland samt Fyn. 

Ring på tlf: 70 666​ 873

Problem med myrer?

​ring til os på tlf.: 

70 666 873

eller udfyld formularen og bliv ringet op hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt